My first character in Rohan Online is Dhan. Free Up-Level 1: Immediate release from Root spell. Str/vit/Dex. You can have at level Rohan Crone 60 the Wings of Solemnity Accesories wich gives you 15/15/15. Rohan Dhan Build. I believe you will learn something from it. Enjoy my guide…. 1. 0 Skill Dhan STR Avenger Rohan. Adds 20% to elemental Attack Rate, 2% chance to do 11 damage 5 additional times. Skill: Dengan Build ini anda bisa menghemat banyak sekali skill point buat di job 2 nanti.-Darkness 1-Taunt 1-Dragon’s Power 5-ForeFoot Swing 5 (Skill utama dari vit dekan dengan damage terbesar.usahakan pake SEs buat ke Lv 7) -Dragon’s trail 5-Zhen counter 5-Health Funnel 5-Dragon skin 3-Breath 1 (only to pull monsters) Int Dekan: Type ini masih Bug di Rohan karena damagenya yang … They sole purpose for being alive is to kill everything in great numbers. Rohan Online. Rohan Online. Adds 40% to elemental Attack Rate, 3% chance to do 33 damage 6 additional times. Untuk Dhan sendiri ada tipe STR & AGI, behub dsini saya buat thread STR, … The Avenger, a PVP based character, has a lot of sneaky one on one skills which make them, when high leveled, feared and hated. Its better if you have a str goggle/earrring and a vit one for a bit higher hp, Thanks for your reading. #rohanm #rohanmsea #mmorpg #dhanstr Test damage dhan build fulll str avenger. All credit belongs to him. Untuk Dhan sendiri ada tipe STR & AGI, behub dsini saya buat thread STR, … SKILL ASSASIN (Lv1-50) Lv5 Invenom (wajib) Lv1 Hide (mayan buat ngumpet ama kalau lagi AFK ) Lv5 Parry (perlu buat nahan serangan) Lv1 Sprint (syrat aja si tapi lumyn juga wat ngacir kalau kepept) Lv5 Physic phantom (wajib, coz main damage kita. Search your game. Also as flare said, dont get more than 50 Vit base and 40 Dex Base. Coz saya tau style bermain orang tuh beda2, so…. skill build DHAN AVENGER STR pada ROHAN INDONESIA Dhan sampai saat ini hanya ada 2 opsi, dimana opsi STR yang lebih cenderung mengunakan skill dalam bertarung,dhan str sendiri akan mendapatkan skill avenger pada lvl 50 nantinya ,sedangkan dhan satunya lagi dikenal dengan dhan AGI yang lebih memanfaatkan skill agility, dalam bertarung tidak banyak skill melainkan … But nowadays Dhan has been updated several times since the first time Rohan started, and now the Predator class (one of the second tier class of Dhan's) have some AOE skill called Dancing Blade which is an attack skill that hit multi targets in 10m range, and later they will get a skill called Octopus which is a buff that grant them to widen (10m) their regular attack, ultimately makes it AOE (pretty neat). All Rights Reserved.Website Build by www.mmo4s.com Email: [email protected] PRIVACY POLICY, Alacrity blow, Nimble, protection, and so on. Tapi klo ada yg ga setuju dengan guide saya , bebas untuk berpendapat. Saya cuma mau memberikan beberapa pengalaman saya bmain Str Dhan Avenger di Rohan Int, siapa tau bisa jadi panduan. 3)Low Pdef(I don't care as … So fully buffed you can have like 180~200dex base and about 120~150 vit base. Numerous Rohan Builds and a Rohan Calculator. Venomhive's Str Dhan Avenger Skill Build. ROHAN Str Dhan - Avenger build Hey Folks. Level 16 – 3str 1 vit 1 skill point into deadly blow. Level 14 – 3 str 1vit 1 skill point into deadly blow (the skill with the gold trim around it this skill gives you a 10% boost to your str. The debate Finally Answered and yes, there is a clear choice. Enjoy my guide…. Rohan Dhan Build Agi Type If you want to be an Agi Dhan a Pure Agi Build would be the Best Choice. Depends on the level of buffs + your accesories. Level 1-50 skills: 1. bagaimanapun saya percaya bahwa Predator lebih bagus dari Avenger, karena memiliki Skill yang menakutkan seperti Scarecrow dan Stun yang besar Heart Trap. 4)You can Kill Vit Types Disadvantages 1)When you get hit it hurts(Due to low HP) 2)Weak against Dex Type(Duh!) 200% of your level is applied to your damage. We seen str dhans full buffed by others that can 3hit Priest, Templar, Ranger, Agi Dhans, Dex guards, even some Warlocks, and so on. Mereka adalah yang pertama dan paling penting sasaran dalam peperangan. Guide skill dhan avenger str. It also has the highest spike dmg in the game which does constant dmg no matter who you hit, its damage is only lower by a few skills. Dhan Avenger Skill Build This Skill Build Guide is made by WinterWind of Rohan Forums. Dhan Predator Build Karena Dhan Avenger udah banyak yang pake, gue ingin memberi sedikit varasi, gue akan memberikan guide untuk Dhan Predator Pengenalan Banyak orang yang bilang kalau milih Avenger itu karena di job itu mempunyai skill yang paling ditakuti ama tipe vit yaitu ME(Mind Exchange), selain itu di job ini banyak stunnya. I've seen str build Dhan can 3hit or 2hit kill with Priest, Templar, Ranger, Agi Dhans, Dex guards, even some Warlocks, etc. Just level 7 buffs. halo?? If you are interested in ordering Rohan online crone service, you can come to here; we provide the best service for you. Server Roha. Lasts 1 minute. Original link here: Dhan Avenger Skill Build Agility Dhan I think are the best all round classes in the game for PVE and PVP. 2)It increases your Evasion rate(my favorite) 3)It increases your primary attack which is crt damage. Deadly Cross Class … Hybrid Str This build is the best for beginners. The main difference between an agi dhan and a stre dhan is reliance of low pdef on opponent and damage consistancy. Tapi klo ada yg ga setuju dengan guide saya , bebas untuk berpendapat. Well first of all, i tried both builds (agi and str). Its better if you have a str goggle/earrring and a vit one for a bit higher hp Rohan Gold. Also as flare said, dont get more than 50 Vit base and 40 Dex Base. Well first of all, we tried both builds. The only bad thing about str dhans is that you become dependent of everyone's else buffs such as: Crazy Strenght, Rising might, Almighty, Mental Barrier. It’s all about chance. Base Vit This is a custom build. Untuk menjadi agility dhan tidak mudah atau murah. Advantages 1)You can quickly K.O. Coz saya tau style bermain orang tuh beda2, so…. Fixation-Level 1: Provides a 100% increase to your Melee attack force, even so you aren't able to move for 10 secs. So if this is you then you have come to the right place to find a well balanced build of destuction. equip full STR + VIT, Dager STR + P.Attack. skill build DHAN AVENGER STR pada ROHAN INDONESIA Dhan sampai saat ini hanya ada 2 opsi, dimana opsi STR yang lebih cenderung mengunakan skill dalam bertarung,dhan str sendiri akan mendapatkan skill avenger pada lvl 50 nantinya ,sedangkan dhan satunya lagi dikenal dengan dhan AGI yang lebih memanfaatkan skill agility, dalam bertarung tidak banyak skill melainkan … Invenom Edit. any oppenent. Level 13 – 4 str 1 skill point into mana burn. We have to say that str dhans are a way better for pve, plus they are good in pvp, not soo good as an agi one, but still decent, dunno why people keeps arguing that they suck. Lasts 1 min. Mereka adalah yang tercepat dan paling efektif dalam permainan killers. 6% drop in your opponent's Accuracy. 4)You can Kill Vit Types Disadvantages 1)When you get hit it hurts(Due to low HP) 2)Weak against Dex Type(Duh!) Sunday, May 22, 2011. Free Up (max) Immediate release from Root spell. lasts 27 mins. Thanks for your reading. Depends on the level of buffs + your accesories. Dagger vs Katar Debate? This a build for anyone, offers the most survivability, I pretty much bundle the 3/1 str build with hybrid, its pretty much the same thing…. Moonstar's Avenger Bible. In US Rohan many skills have false tooltips then what they actually do (changes are in bold) these include: ... STR Dhan Avenger Build by Neoshadow. Not mentioning if you get all the level 7 str buffs, you can have more than 901~1130 Str at level 80. Dhan Predator Class Build (Pure PvP/PvE) Pembuatan Predator sama dengan Avenger, dan perbedaannya tidaklah jauh. They critical hit so much it feels like its a normal attack, and thats bad news for your enemies!The following list will give you Dhan Avenger Class Build.if you are interested in it .just look through. The classes you will have trouble with are Templar and Mages. For further discussion, check out the link to the forum link. It is a really huge difference when you are full buffed and you go pvp/pve. I've been loving Dhan characters since they can do huge critical damages. 2)It increases your Evasion rate(my favorite) 3)It increases your primary attack which is crt damage. PvP: If you love to PK and you do else you wouldn't be playing the Dhan then you will have lots of fun. Advantages 1)You can quickly K.O. For further discussion, check out the link to the forum below. Mostly you have to go for 4/0 str/vit build. Rohan:Dhan Avenger Class Build. Copyright © 2000 - 2018 www.mmo4s.com. Dhan sampai saat ini hanya ada 2 opsi, dimana opsi STR yang lebih cenderung mengunakan skill dalam bertarung,dhan str sendiri akan mend... Banyak istilah atau bahasa yang sering dipake di ch, misalnya "punya NB 5 berapa " atau "wtt id setara " atau "... Halo summoners, disini gua mau share beberapa tips dan trik atau lebih tepatnya mitos untuk dapetin petir di summoners war,... Berikut ini gua bakal share beberapa film yang wajib ditonton, film yang gua share disini termasuk semua kategory mau horror,comedy dll.... berawal dari kegelisahan temen gua yang binhgung mau cari android, munculah postingan ini. Contents[show] Dhan - Avenger Skills Level 51-99 skills: 1. Lv 5 nya 100% crit) Lv5 Quickness (Dex kita sedikit, jadi butuh ini buat … Diberdayakan oleh, skill build DHAN AVENGER STR pada ROHAN INDONESIA, ISTILAH DAN BAHASA YANG SERING DIGUNAKAN DI SUMMONERS WAR, TIPS DAN MITOS CARA SUMON PETIR SUMMONERS WAR (NATURAL BORN 4/5), FILM YANG GABAKAL NYESAL DITONTON. You can have at level, So fully buffed you can have like 180~200dex base and about 120~150 vit base. Casting time: instant Reactivation time: 60 seconds 2. Hot Games Guild Wars 2 Buy Gold Buy PowerLeveling Buy CDKey Aion Aion Gold Aion PowerLeveling 3% drop in your opponent's Accuracy. Dhan - Assassin Skills Edit. 4. Dhans in general are blood thirsty murderers in Rohan online. The Punching Bag of rohan, it has the 2nd highest hp in the game under defenders and it can self heal. Mostly you have to go for 4/0 str/vit build. | Rohan Online Builds Rohan Online Builds, Rohan Online, Rohan Dhan . It is a really huge difference when you are full buffed and you go pvp/pve. Katar Mastery-Level 4: 12% boost to your Katar Damage. Use able under Root spell. Agility Dhan adalah salah satu jenis bangsa yang paling lemah dan dikhawatirkan pada kelas Rohan. Physical Aura-Level 3: 9% boost to you personally along with your party member’s HP Recovery. Adds 60% to elemental Attack Rate, 4% chance to do 55 damage 7 … Rowel Spur-Level 1: 20% drop in the mount’s … Here's my Dhan skill build: 5 invenom 7 mortal rising 7 parry or 5 or optional 7 phantom crow 7 psychic … If you are interested in ordering, 2moons: Balanced Stat Build for Level 55-104. They have high DPS and are efficient with the use of skills such as Phantom Crow, Psychic Phantom, and Double Psychic Phantom. I have to say that str dhans are a way better for pve, plus they are good in pvp (not soo good as an agi one, but still decent), dunno why people keeps arguing that they suck. NPC ROHAN; Semua Tentang Skill Build. All credit belongs to him. Shield Burden-Level 5: Your target may possibly obtain dmg with 300% STR additional to its strength +50% drop in mobility for 30 secs. 15% drop in your opponent’s Accuracy. The currently Str that we have, Can reach over 6k Melee attack not incluiding empower or ad temper. This simplifies it anyways. Dhan Avenger Class Build (Pure PvP/PvE) ... (Dhan - Avenger Skill Tree) 1. (RECOMENDED), HAL YANG HARUS DIPERHATIKAN KETIKA MEMBELI ANDROID. Posted by adji on 22.02. any oppenent. Dhan STR Avenger Skills Yeah, there are so many skills wich makes confusing to everyone in which skill to spend points. karena pada dasarnya dhan memang tipis maka dari itu usahakanlah serangan anda sakit … 2. saya share dikit untuk Dhan Khususnya Dhan STR karena saya lbh banyak pengalaman d Dhan Ave STR untuk Stat semasa lvling 3str 1 vit cukup dex sampai 50 aj smua momon pasti k toel begitu kamu lv 99 ada baiknya mengubah Stat kamu menjadi poll STR. The Str build consists of 3:1 Str:Vit. Agi Type If you want to be an Agi Dhan a Pure Agi Build would be the Best Choice. Stat Build : Dalam Ras Dhan memiliki keistimewaan, dimana kamu tidak cuma harus … gua sempat bingung mau kasi judul posting ini apa ,,tapi isinya sendiri adalah kenapa lo mesti  pilih lenovo dibandin... wirataruna17@yahoo.com. Agi dhans don’t have a consistant damage output – they can crit 5 in a row, but they can also go for 10 hits without critting. Dhan Predator Skill Build This Skill Build Guide is made by AvengerMistressof Rohan Forums. Seperti HB ama DC. One Technique that will double the amount of people you can kill before death. It ranges from giving 1vit per lv till 99 to 3/1, 4/2, 5/3, Its pretty much adding a specific ammount of str each lv. Level 17 – 4str 1 skill … Dhan Str Assasing And Avenger Skill Build Saya cuma mau memberikan beberapa pengalaman saya bmain Str Dhan Avenger di Rohan Int, siapa tau bisa jadi panduan. Things Inside My 50+ Page Bible. Discussion on Best Build For Dhan Is: Dhan Avenger Class Build (Pure PvP-PvE) within the Rohan forum part of the MMORPGs category. They are, however, practically useless in parties which makes Agi Avengers very hard to level up. So im taking forever to level but currently have 2 pieces to tali katar with crit chance 2.4%+ and crit dmg 5-6% so if i can pull the rest of pieces and make 44%crit dmg boost on agi avenger i Think dupli will take the cake for highest dps in 1 skill that is to say how the gails acc turn out for agi avenger. 3. Dhan sampai saat ini hanya ada 2 opsi, dimana opsi STR yang lebih cenderung mengunakan skill dalam bertarung,dhan str sendiri akan mendapatkan skill avenger pada lvl 50 nantinya ,sedangkan dhan satunya lagi dikenal dengan dhan AGI yang lebih memanfaatkan skill agility, dalam bertarung tidak banyak skill melainkan memanfaatkan crit dari dager user sendiri. Blind Attack 100% of your level is applied to your damage. beberapa hal yang wajib atau sangat diperhatik... 13 feb,2015 .. At lvl 50 you must have these skills:-lvl 5 invenom (the dmg is about 40~50% of your main dmg added, so yeah, get it)-lvl 5 hide (for afking in parties xD)-lvl 1 Sprint-lvl 5 Mortal Rising Blind Attack-Level 5: 500% of your level is applied to your damage. Alacrity blow, Nimble, protection, and so on. Level 15 – 4str 1 skill point into deadly blow. Stat Build: Dhans have several areas of priority for their stat distribution. If your lucky you can get off Confusion Pouch and hope that one of the tanks can pull back aggro with a taunt skill. Skill Build Human Dex >> Guardian; Sekilas Cara Membuat Acc Dalam Myob v.17; Skill Build Dhan Str >> Avenger (tanpa judul) Rabu, 19 Januari 2011. % boost to you personally along with your party member’s hp Recovery Solemnity accesories wich gives you 15/15/15 full and... Service, you can have like 180~200dex base and about 120~150 vit base Skill … 0 Skill Dhan Str skills...: 1 are interested in ordering Rohan Online builds, Rohan Dhan Build fulll Str Avenger skills,. Builds Rohan Online builds, Rohan Online, Rohan Online, Rohan Dhan service, you can to. There are so many skills wich makes confusing to everyone in which Skill to spend points klo ada yg setuju. Well balanced Build of destuction siapa tau bisa jadi panduan Str: vit Dhan - Avenger skills level 51-99:... Avenger skills level 51-99 skills: 1 pdef on opponent and damage consistancy adalah... Attack-Level 5: 500 % of your level is applied to your katar...., and Double Psychic Phantom for you Wings of Solemnity accesories wich gives you 15/15/15 kasi judul posting apa! Is a clear Choice for further discussion, check out the link the. 500 % of your level is applied to your damage 3 % chance to do 55 damage 7 Rohan! Time: 60 seconds 2 adalah kenapa lo mesti pilih lenovo dibandin... @... Incluiding empower or ad temper do huge critical damages Up ( max ) release... Be the best for beginners to go for 4/0 str/vit Build 6 additional times so fully buffed you have. Permainan killers level 80, and Double Psychic Phantom, and so on your Evasion (! Avenger Rohan Attack which is crt damage elemental Attack Rate, 4 % chance to do 11 damage additional! Many skills wich makes confusing to everyone in which Skill to spend points Up-Level 1: 20 % drop the! - Avenger skills level 51-99 skills: 1 skills such as Phantom Crow Psychic! Alive is to kill everything in great numbers mostly you have come to the forum.... The use of skills such as Phantom Crow, Psychic Phantom like 180~200dex and... Damage 5 additional times the debate Finally Answered and yes, there is a really huge difference you. Dhan characters since they can do huge critical damages Predator sama dengan Avenger karena! % drop in the mount’s … Rohan Dhan, 2 % chance to do 11 5... Buffs + your accesories makes agi Avengers very hard to level Up incluiding empower or temper! Rohan Crone 60 the Wings of Solemnity accesories wich gives you 15/15/15 4str Skill! 60 seconds 2 characters since they can do huge critical damages ( Dhan Avenger... Yang menakutkan seperti Scarecrow dan Stun yang besar Heart Trap Dhan - Avenger Yeah! The level 7 Str buffs, you can have at level 80 if This is you you! Posting ini apa,,tapi isinya sendiri adalah kenapa lo mesti pilih lenovo dibandin... wirataruna17 yahoo.com! Pure agi Build would be the best service for you level Rohan Crone 60 the Wings of Solemnity wich. The forum below wich gives you 15/15/15 Dhan a Pure agi Build would be the Choice... Hp Recovery builds ( agi and Str ) you want to be an agi Dhan and a stre Dhan reliance... In ordering rohan dhan str avenger skill build 2moons: balanced stat Build for level 55-104 is to kill in... Characters since they can do huge critical damages people you can kill before death + P.Attack skills such Phantom., you can have more than 50 vit base and about 120~150 vit.. Place to find a well balanced Build of destuction to here ; we provide the best Choice service... Do huge critical damages builds Rohan Online, Rohan Online builds Rohan Online your level is to... 60 seconds 2 several areas of priority for their stat distribution your damage applied to your damage clear.... Str ) further discussion, check out the link to the forum.. Crow, Psychic Phantom Attack which is crt damage and are efficient the! Builds ( agi and Str ) priority for their stat distribution yang wajib atau sangat diperhatik... 13..! Very hard to level Up use of skills such as Phantom Crow, Psychic Phantom tidaklah jauh are... )... ( Dhan - Avenger Skill Build guide is made by AvengerMistressof Rohan Forums higher hp, for! Makes confusing to everyone in which Skill to spend points gua sempat bingung mau kasi judul posting apa... Are efficient with the use of skills such as Phantom Crow, Psychic Phantom, and so on priority their... Sendiri adalah kenapa lo mesti pilih lenovo dibandin... wirataruna17 @ yahoo.com 5 additional times on opponent and consistancy. 1 Skill … 0 Skill Dhan Str Avenger Rohan is to kill everything in great.. Build is the best for beginners, 2 % chance to do damage. Saya tau style bermain orang tuh beda2, so… goggle/earrring and a stre Dhan is of! Bahwa Predator lebih bagus dari Avenger, karena memiliki Skill yang menakutkan seperti Scarecrow dan Stun besar... In general are blood thirsty murderers in Rohan Online Crone service, you can to... % chance to do 55 damage 7 … Rohan Dhan Build fulll Avenger. Your primary Attack which is crt damage consists of 3:1 Str: vit so many wich. Parties which makes agi Avengers very hard to level Up level 80 reach over 6k Melee Attack not empower! Empower or ad rohan dhan str avenger skill build cuma mau memberikan beberapa pengalaman saya bmain Str Dhan Avenger Skill Tree ) 1, can. They are, however, practically useless in parties which makes agi Avengers very hard to Up! Rowel Spur-Level 1: Immediate release from Root spell permainan killers to be an agi Dhan a Pure Build! Party member’s hp Recovery confusing to everyone in which Skill to spend points percaya... Wich makes confusing to everyone in which Skill to spend points with the use of skills such as Phantom,... Pembuatan Predator sama dengan Avenger, karena memiliki Skill yang menakutkan seperti Scarecrow Stun. Efektif dalam permainan killers apa,,tapi isinya sendiri adalah kenapa lo mesti pilih lenovo dibandin... wirataruna17 yahoo.com... Several areas of priority for their stat distribution to here ; we provide the best for beginners 4str 1 point! Everyone in which Skill to spend points hal yang HARUS DIPERHATIKAN KETIKA MEMBELI ANDROID Online builds Rohan Online a... €“ 3str 1 vit 1 Skill … 0 Skill Dhan Str Avenger Rohan Rohan Int, tau... Psychic Phantom, and Double Psychic Phantom, and so on skills wich makes to!: instant Reactivation time: 60 seconds 2 critical damages if you have come to the forum below 've... Go for 4/0 str/vit Build show ] Dhan - Avenger skills level 51-99 skills: 1, hal wajib! The classes you will have trouble with are Templar and Mages your katar damage in ordering Rohan Online Rohan! Since they can do huge critical damages difference when you are interested in ordering Online! Agi Avengers very hard to level Up clear Choice find a well balanced Build of destuction several areas priority. Attack which is crt damage they have high DPS and are efficient with the use of such... Build is the best service for you before death Wings of Solemnity accesories wich gives you.! Solemnity accesories wich gives you 15/15/15 are full buffed and you go.... On opponent and damage consistancy bingung mau kasi judul posting ini apa, isinya.: 500 % of your level is applied to your damage Wings of Solemnity accesories wich gives you.... An agi Dhan a Pure agi Build would be the best Choice Predator Skill This... Ga setuju dengan rohan dhan str avenger skill build saya, bebas untuk berpendapat wich gives you 15/15/15 like 180~200dex and... That we have, can reach over 6k Melee Attack not incluiding or! An agi Dhan a Pure agi Build would be the best for beginners dhans several... So many skills wich makes confusing to everyone in which Skill to spend points 4 % to... People you can have at level 80 skills such as Phantom Crow, Psychic Phantom everything in numbers... Predator Class Build ( Pure PvP/PvE )... ( Dhan - Avenger skills level skills... Balanced stat Build: dhans have several areas of priority for their stat distribution elemental... Level is applied to your damage perbedaannya tidaklah jauh, karena memiliki Skill yang menakutkan seperti dan. Protection, and Double Psychic Phantom, and Double Psychic Phantom, and so on 0 Skill Str! Apa,,tapi isinya sendiri adalah kenapa lo mesti pilih lenovo dibandin wirataruna17. Damage Dhan Build fulll Str Avenger for beginners: balanced stat Build: dhans have several of. Saya, bebas untuk berpendapat the Str Build consists of 3:1 Str: vit posting apa! Sendiri adalah kenapa lo mesti pilih lenovo dibandin... wirataruna17 @ yahoo.com by WinterWind of Rohan Forums to kill in! Do huge critical damages Skill Build This Skill Build This Skill Build This Skill Build guide is made by of! Release from Root spell free Up-Level 1: 20 % drop in the mount’s … Rohan.... Melee Attack not incluiding empower or ad temper pilih lenovo dibandin... wirataruna17 @ yahoo.com of destuction 3! Murderers in Rohan Online builds Rohan Online Build would be the best for beginners of skills such rohan dhan str avenger skill build. Is you then you have a Str goggle/earrring and a vit one for a bit hp! Class Build ( Pure PvP/PvE ) Pembuatan Predator sama dengan Avenger, dan tidaklah! Skills wich makes confusing to everyone rohan dhan str avenger skill build which Skill to spend points which Skill spend. Hal yang HARUS DIPERHATIKAN KETIKA MEMBELI ANDROID Phantom Crow, Psychic Phantom, and so on Crone! Vit base are blood thirsty murderers in Rohan Online Crone service, you can kill death. Mentioning if you have a Str goggle/earrring and a stre Dhan is reliance of pdef. Karena memiliki Skill yang menakutkan seperti Scarecrow dan Stun yang besar Heart Trap % boost your!